2 εύκολα μεζεδάκια για το κρασί, από την Ντίνα Νικολάου!
Δύο μεζεδάκια που θα ετοιμάσετε πολύ εύκολα και γρήγορα και θα συνοδέψουν εξαιρετικά το κρασί σας. Φτιάχνονται με απλά υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σας και ενθουσιάζουν με τη γεύση τους.
Υλικά
Για τα βερίκοκα με κασέρι
12 βερίκοκα αποξηραμένα,απύρηνα
100γρ. κασέρι σε κύβους
6 φέτες προσούτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
12 φύλλα δυόσμου
κρέμα βαλσαμικού
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τις μπουκιές με κρέμα τόνου και μήλα
3 τορτίγιες μεγάλες
200γρ. τόνο κονσέρβα σε ελαιόλαδο, καλά στραγγισμένο
100γρ. τυρί κρέμα
xυμό από ½ λεμόνι
2-3 σταγόνες ταμπάσκο
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μήλο
κρέμα βαλσαμικού
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr