Συνταγή για κυδώνια με τζίντζερ!
Το ομορφότερο φρούτο του φθινοπώρου, τρώγεται γλυκό ή αλμυρό σε δεκάδες συνταγές. Αυτή η κομπόστα τρώγεται σκέτη ή πάνω στο γιαούρτι ή ακόμη καλύτερα με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι.
Υλικά
3 κυδώνια ώριμα καθαρισμένα, σε χοντρές φέτες
2 κουτ. γλυκού τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
100γρ. μαρμελάδα βερίκοκο ή ροδάκινο
3 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος
½ λίτρο χυμό πορτοκαλιού
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr