Κοτοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης και καρύδια
Μια σαλάτα τόσο χορταστική που μπορεί άνετα να σταθεί στο τραπέζι και ως ένα ελαφρύ γεύμα.
ΥΛΙΚΑ:
Για τη σαλάτα:
3 φλιτζάνια βραστό κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο, σε μικρά κομματάκια
2 πατάτες βραστές, σε κυβάκια
1 αβοκάντο, σε κυβάκια
5 πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες, ξεφλουδισμένες
½ φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη μέτρια στο multi
4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
Για τη σος:
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας γιαούρτι
χυμό από 1 λεμόνι
1 κουτ. σούπας ξίδι
1 κουτ. γλυκού σόγια σος
½ κουτ. γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr