Κοτόπουλο με παρμεζάνα, σε μια πανεύκολη συνταγή!
Τα υλικά είναι λίγα, αλλά η γεύση εξαιρετική. Είναι μια λύση για ένα φαγητό που μπορείτε να φτιάξετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Υλικά: Λεπτοκομμένα και ήδη ψημένα φιλέτα από κοτόπουλο, μια κουταλιά του γλυκού ρίγανη, 1 ½ κούπα marinara sauce, 4 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, μαύρο πιπέρι.
Η προετοιμασία: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό ταψάκι και ρίχνετε από πάνω τη ρίγανη και τη sauce. Μετά ρίχνετε την παρμεζάνα και το ψήνετε για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Ρίξτε από πάνω όσο πιπέρι θέλετε για την κατάλληλη γεύση και γαρνίρετε με ανάμεικτα λαχανικά με vinaigrette.