Κοτόπουλο ξιδάτο στη γάστρα με ντοματίνια και φέτα
Η γλυκόξινη γεύση πάει πολύ στο κοτόπουλο και το μηλόξιδο με το μέλι δημιουργούν μία υπέροχη σάλτσα. Για μια πιο παραδοσιακή νότα προσθέτουμε ντοματίνια, ρίγανη και φέτα, ενώ η πανσέτα δίνει έξτρα γεύση στο πιάτο.
ΥΛΙΚΑ:
12 μπούτια κοτόπουλο (κοπανάκια)
150γρ. πανσέτα, σε κυβάκια
3 κρεμμύδια μεγάλα, κομμένα στα 6
4 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
60γρ. ελαιόλαδο
5 κουτ. σούπας μηλόξιδο
2 κουτ. σούπας μέλι
500γρ. ντοματίνια
200γρ. φέτα χοντροσπασμένη
2 κουτ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr