Κουραμπιέδες με κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι!

Οι κουραμπιέδες, το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων γίνονται ένα δροσιστικό επιδόρπιο, που κλείνει γλυκά ένα πλούσιο γεύμα. Το πορτοκάλι και το γιαούρτι συνδυάζονται ιδανικά με τους βουτυράτους κουραμπιέδες.

Κουραμπιέδες με κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι!

Υλικά
6-7 κουραμπιέδες σπασμένοι σε κομμάτια
350γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100γρ. ζαχαρούχο γάλα
χυμό από ½ πορτοκάλι
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
φιλέτα από 1 πορτοκάλι
½ φλιτζάνι γλυκό κουταλιού φλούδα πορτοκάλι, σε κομμάτια

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved