Ομελέτα φούρνου με πατάτες, κολοκυθάκια και ανθότυρο
Η ομελέτα με πατάτες στον φούρνο είναι ένα ελαφρύ αλλά πολύ χορταστικό γεύμα, που γίνεται ακόμη πιο νόστιμο με τα κολοκυθάκια και τον ανθότυρο. Την ετοιμάζετε εύκολα και τη σερβίρετε με μία σαλάτα εποχής.
ΥΛΙΚΑ:
• 4 αβγά
• 1 νεροπότηρο γάλα πλήρες
• 500γρ. πατάτες καθαρισμένες, σε λεπτές φέτες
• 500γρ. κολοκυθάκια, σε λεπτές φέτες ή ροδέλες
• 4 κουτ. σούπας βούτυρο
• 200γρ. ανθότυρο τριμμένο με τα δάχτυλα
• 150γρ. παρμεζάνα ή άλλο πικάντικο τυρί τριμμένο
• 1 φλιτζανάκι του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο
• αλάτι, πιπέρι
Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr