Καρμπονάρα κλασική με αβγό και καπνιστή πανσέτα!
Απλή, πανεύκολη και πεντανόστιμη, η καρμπονάρα μάς συστήνεται στην κλασική της εκδοχή, με πανσέτα καπνιστή, αβγό, παρμεζάνα και ελάχιστη κρέμα.
Υλικά
500γρ. σπαγγέτι ή λινγκουίνι
1 φλιτζανάκι του καφέ κρέμα γάλακτος
4 κρόκους αβγών
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
150γρ. παντσέτα καπνιστή ή μπέικον σε κομματάκια
100γρ. παρμεζάνα τριμμένη + επιπλέον για το σερβίρισμα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr