Νόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι με καλαμπόκι στην κατσαρόλα!

Έχετε παιδί που δεν τρώει το κρέας και πολύ; Αναλάβετε ενεργή δράση και κάντε συνταγές που θα του αρέσουν πολύ. Μία από αυτές σας προτείνουμε τώρα με κοκκινιστό μοσχαράκι στην κατσαρόλα που και εύκολο είναι και θα γλείφει και τα δάχτυλά του!

Νόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι με καλαμπόκι στην κατσαρόλα!

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε κύβους
  • 5 τομάτες φρέσκιες
  • 1/2 κουτί τομάτα χυμό
  • 5 κουταλιές λάδι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 100 γρ. καλαμπόκι
  • 1/2 ποτήρι κρασί
  • 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζετε το λάδι και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται βάζετε το τριμμένο κρεμμύδι. Αφήνετε να ροδίσει και στο τέλος ρίχνετε τη μία σκελίδα σκόρδο. Ρίχνετε το κρέας σε κύβους και το αφήνετε να σοταριστεί. Όταν αυτό γίνει, σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε το καλαμπόκι και ανακατεύετε και αμέσως μετά ρίχνετε την τομάτα τη φρέσκια που έχετε τρίψει, τον χυμό τομάτας και στο τέλος τον πελτέ. Αν χρειάζεται λίγο νερό, ρίχνετε για να καλυφθεί όλο το κρέας. Ρίχνετε στο τέλος και το φύλλο δάφωνης και αφήνετε να βράσει το φαγητό σας για περίπου μία ώρα σε χαμηλή φωτιά. Το κρέας είναι έτοιμο για να το απολαύσει όλη η οικογένεια. Μπορείτε να το σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved