Σουπιές με χόρτα και λευκό κρασί!
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει αρώματα γης και θάλασσας με τις σουπιές να σιγομαγειρεύονται με χόρτα και φρέσκα μυρωδικά.
Υλικά
1 κιλό σουπιές, καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 ματσάκι καυκαλήθρες
1 ματσάκι μυρώνια
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι σέσκουλα
300γρ. σπανάκι φρέσκο
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr