Μπακαλιάρος με ρεβίθια στον φούρνο!
Καλός ο τηγανητός μπακαλιάρος ειδικά συνοδεία σκορδαλιάς, αλλά και ο ψητός στο φούρνο δεν πάει πίσω. Σε αυτή τη συνταγή "παντρεύεται" με ρεβίθια και γίνεται ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ό,τι πρέπει και για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Υλικά
500γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
500γρ. ρεβίθια μουλιασμένα αποβραδίς
50ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
20ml κρασί λευκό ξηρό
300γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
1 κλωναράκι δενδρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr