Ένα διαφορετικό burger γαλοπούλας
Έτοιμο σε μισή ώρα και πολύ διαφορετικό από το απλό Burger. Θα χρειαστείτε γαλοπούλα με τη μορφή κιμά για το μπιφτέκι, αλλά αν σας αρέσει περισσότερο φτιάχνεται και με μοσχάρι.
1 κουταλιά του γλυκού σος Worcestershire
½ κουταλιά του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/8 κουταλιάς του γλυκού μαύρο πιπέρι
½ κούπα cheddar τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
4 ψωμάκια χάμπουργκερ
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη γαλοπούλα με τη σος, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Μοιράστε το μείγμα στα τέσσερα και κάντε το καθένα από αυτά ένα μπαλάκι. Κάντε μια τρύπα στο κάθε μπαλάκι και βάλτε το τυρί μοιράζοντάς το. Κλείστε το μπιφτέκι έτσι το τυρί να μην εξέχει από πουθενά. Βάλτε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε το. Βάλτε τα burger και αφήστε το καθένα για εννέα λεπτά στη φωτιά.