Υλικά
1 χταπόδι γύρω στο 1½ κιλό
½ κιλό μακαρονάκι κοφτό
1 φλιτζανάκι του καφέ ξίδι
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
2 νεροπότηρα ντομάτα ψιλοκομμένη
1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
½ κουτ. γλυκού κανέλλα τριμμένη
3-4 κόκκους μπαχάρι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο, αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr