Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες!
Το κλασικό γαλλικό γλυκάκι με τα «1000» τραγανά φύλλα όπως λέει και το όνομά του, σε μία από τις απολαυστικότερες εκδοχές του, με βελούδινη κρέμα τυριού και ολόφρεσκες φράουλες.
Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
2 αβγά χτυπημένα με λίγο νερό, 4 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
Για την κρέμα
2 αβγά
¾ φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουτ. κοφτό μαστίχα σε σκόνη
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
500γρ. τυρί κρέμα
500ml κρέμα γάλακτος
Για το σερβίρισμα
½ κιλό φράουλες ψιλοκομμένες, λίγη ζάχαρη άχνη
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr