Πορτοκαλόπιτα
Ζουμερή, χρυσαφένια και μοσχοβολιστή, αυτή η πορτοκαλόπιτα είναι ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρώσετε ένα όμορφο γεύμα.
ΥΛΙΚΑ:
Για την πορτοκαλόπιτα
4 αβγά
250γρ. ζάχαρη
230γρ. αραβοσιτέλαιο
120γρ. χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
25γρ. μπέικιν πάουντερ
500γρ. φύλλο κρούστας
Για το σιρόπι
450γρ. νερό
500γρ. ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr