Βραστά αβγά παναρισμένα με κιμά από λουκάνικο!
Αναρωτιέστε τι θα κάνετε με τα πασχαλινά βραστά αβγά που περίσσεψαν; Μια σαλάτα με παναρισμένα αβγά είναι η νόστιμη απάντηση που ψάχνετε – και θα αξιοποιήσετε τα βρασμένα αβγά και θα εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα.
Υλικά
10 αβγά (τα 8 βραστά)
600γρ. χοιρινό λουκάνικο
1 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό
2 κουτ. σούπας μαϊντανό (μόνο τα φύλλα)
150γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500γρ. κορνφλέικς σε τρίμματα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Για τη σαλάτα
2-3 καρδιές από μαρούλι
10 ραπανάκι, σε λεπτές φέτες
150γρ. αρακά βρασμένο
τα φύλλα από ¼ ματσάκι μαϊντανό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε λεπτές φέτες
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το dressing
30ml ξίδι λευκό
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα σε κόκκους
100ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr