Μικρές πίτες με βραστά αβγά και χόρτα!

Aρωματικές ατομικές πιτούλες με βραστά αβγά, τυρί, χόρτα και αρωματικά που θα αρέσουν σε όλους.

Μικρές πίτες με βραστά αβγά και χόρτα!

Υλικά

Για την πίτα
1 φύλλο σφολιάτας
1 κουτ. σούπας βούτυρο
50γρ. γάλα
1 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
Για τη γέμιση
60γρ. ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
500γρ. σέσκουλα (μόνο τα φύλλα), χοντροκομμένα
¼ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
¼ ματσάκι καυκαλήθρες ψιλοκομμένες
4 αβγά
100γρ. γραβιέρα τριμμένη
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. μυζήθρα
3 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
4 αβγά βραστά
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved