Μικρές πίτες με βραστά αβγά και χόρτα!

Aρωματικές ατομικές πιτούλες με βραστά αβγά, τυρί, χόρτα και αρωματικά που θα αρέσουν σε όλους.

Υλικά

Για την πίτα
1 φύλλο σφολιάτας
1 κουτ. σούπας βούτυρο
50γρ. γάλα
1 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
Για τη γέμιση
60γρ. ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
500γρ. σέσκουλα (μόνο τα φύλλα), χοντροκομμένα
¼ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
¼ ματσάκι καυκαλήθρες ψιλοκομμένες
4 αβγά
100γρ. γραβιέρα τριμμένη
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. μυζήθρα
3 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
4 αβγά βραστά
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved