Συνταγή για παγωτό στρατσιατέλα στο πι και φι!

Το παγωτό με γεύση στρατσιατέλα είναι πεντανόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι ακολουθώντας τα βήματα της παρακάτω συνταγής.

Συνταγή για παγωτό στρατσιατέλα στο πι και φι!

ΥΛΙΚΑ:
• 2 σακουλάκια MORFAT ή GARNIE με γεύση βανίλια
• 400γρ. φρέσκο γάλα
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 κρέμα γάλακτος των 200ml
• 1 κουβερτούρα τριμμένη ή 1 σακουλάκι σταγόνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βάζω στο μίξερ το φρέσκο γάλα και το MORFAT και τα χτυπάω για περίπου 5 με 7 λεπτά.
• Προσθέτω το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το χτύπημα.
• Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνω την κουβερτούρα και το χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά.
• Το βάζω σε ένα μπόλ και αμέσως στην κατάψυξη. Το αφήνω για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
• Το παγωτό μας είναι έτοιμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved