Diamants βανίλια
Τα diamants είναι πεντανόστιμα στρογγυλά κουλουράκια τριφτά στο στόμα με πλούσια γεύση βουτύρου και γλυκιά και τραγανή κρούστα στην περιφέρεια φτιαγμένη από ζάχαρη. Είναι ιδανικοί συνοδοί τσαγιού και καφέ, απαραίτητα στον μπουφέ του πρωινού, αλλά και αγαπημένα των παιδιών που τρελαίνονται με τη γεύση τους.
Υλικά
190γρ. βούτυρο αγελαδινό
215γρ. αλεύρι μαλακό
75γρ. ζάχαρη, άχνη
1 κρόκο αβγού
1 μπαστουνάκι βανίλιας
λίγο αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr