Συνταγή για δροσερό μιλφέιγ στο πι και φι!

Το μιλφέιγ είναι ένα αγαπημένο γλυκό, ιδανικό για τις πρώτες ζεστές μέρες! Φτιάξτε το εύκολα και γρήγορα και θα το λατρέψουν όλοι στο σπίτι!

Μία πολύ εύκολη συνταγή με τέσσερα υλικά, για να μπορείτε πάντα να έχετε αυτή τη γλυκιά λιχουδιά στο φυγείο σας!Δοκιμάστε να τη φτιάξετε και το γλυκός θα είναι έτοιμο στο πι και φι!

ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα σφολιατίνια
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής, με γεύση βανίλια
700 ml γάλα φρέσκο
1 κ.σ ζάχαρη
1 βανίλια (προαιρετικά)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βάλτε τη σκόνη σε ένα μπόλ και ενώ ρίχνετε σταδιακά το γάλα, ταυτόχρονα χτυπήστε με το σύρμα. Προσθέστε τη βανίλια και τη ζάχαρη και χτυπήστε για λίγο ακόμα. Προσοχή! Το μείγμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστό ούτε πολύ πηχτό.

Απλώστε σε ένα μικρό ταψί ή τάπερ μια στρώση σφολιατίνια και απλώνστε τη μισή κρέμα. Απλώστε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και σκεπάστε με την υπόλοιπη κρέμα.

Όσα σφολιατίνια έχουν περισέψει θρυμματίστε τα και απλώστε τα ομοίομορφα πάνω στο γλυκό σας. Βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον τρείς ώρες μέχει να σφίξει καλά και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα! Πριν το σερβίρετε πασπαλίστε με λίγη ζάχαρη άχνη για ακόμα πιο λαχταριστο αποτέλεσμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved