Μπισκοτάκια κανέλας
Μυρωδάτα μπισκοτάκια κανέλας που θα γίνουν ανάρπαστα από μικρούς και μεγάλους παρέα με ρόφημα σοκολάτας, τσάι, καφέ ή ακόμα και σκέτα.
Υλικά:
Για τη ζύμη
250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
200γρ. ζάχαρη
2 αβγά
500γρ. φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
1 κουτ. σούπας (γεμάτη) κανέλα σκόνη
½ κουτ. γλυκού αλάτι
ζάχαρη για τη διακόσμηση
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr