Τυρόπιτα «ζεματιστή»
Ιδιαίτερη τυρόπιτα που μοιάζει πολύ με ψημένο τυρόψωμο.
Η παρασκευή της είναι εξαιρετικά απλή, απλώς χρειάζεται υπομονή για το άνοιγμα των φύλλων με το χέρι.
Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουτ. γλυκού αλάτι
500ml νερό ζεστό (μπορεί να χρειαστεί λιγότερο ή περισσότερο)
100ml ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια φέτα θρυμματισμένη
200γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr