Σφουγγάτο ή φουρτάλια; Και τα δυο!

Η φουρτάλια "παντρεύεται" με το σφουγγάτο και μας δίνουν μια ομελέτα φούρνου χορταστική και πεντανόστιμη, που ξεχειλίζει αρώματα και γεύσεις από τις Κυκλάδες.

Υλικά

8 αβγά
700γρ. πατάτες καθαρισμένες, τριμμένες στο τρίφτη
700γρ. κολοκυθάκια πλυμένα, κομμένα σε καρεδάκια
150γρ. μυκονιάτικο λουκάνικο ή ανδριώτικο ή τηνιακό, σε κομματάκια
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ή ένα κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
50γρ. αρσενικό Νάξου ή κεφαλοτύρι τριμμένο
3-4 κουτ. σούπας γάλα
4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved