Γαλοπούλα με κρέμα
Είναι ένας ωραίος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τυχόν κομμάτια γαλοπούλας που σας έχουν μείνει. Με λίγη κρέμα η γεύση ανανεώνεται και γίνεται και μάλιστα ένα γευστικό πιάτο.
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 ½ κούπα ζωμός από τη γαλοπούλα
1 ¼ κούπας γάλα
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1/8 κουταλιάς του γλυκού πιπέρι
2 κούπες μαγειρεμένη γαλοπούλα
Οδηγίες:
Ζεσταίνετε το βίντεο σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτοντας σιγά – σιγά το αλεύρι και ανακατεύοντας. Στη συνέχεια και με χαμηλή φωτιά βάλτε μέσα το γάλα και το ζωμό γαλοπούλας. Η σάλτσα είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά και μπορείτε να το γαρνίρετε με ρύζι.