Πόσο τέλειο μπορεί να είναι ένα τηγανητό αβγό;

Πολύ. Γιατί όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Το πιο απλό, εύκολο και γρήγορο φαγητό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αν δώσεις σημασία σε δυο-τρία πράγματα.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα το απολαύσεις ακόμα περισσότερο.

* Προτίμησε όσο το δυνατό πιο φρέσκα αβγά. Θα δώσουν πιο «σφιχτό» αποτέλεσμα.

* Για το τηγάνισμα χρησιμοποιείς ιδανικά ελαιόλαδο. Αν θέλεις πιο αρωματικό αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και βούτυρο της επιλογής σου. Είναι καθαρά θέμα γούστου.

* Μην κάνεις υπερβολές στη λιπαρή ουσία που θα χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέξεις ελαιόλαδο, 2-3 κουτ. σούπας είναι αρκετές, ενώ βούτυρο δεν θα χρειαστείς περισσότερες από 1 κουτ. σούπας.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved