Από δω και πέρα με αυτό τον τρόπο θα φτιάχνετε pop corn! (εικόνες)
Το ποπ κορν είναι μία λιχουδιά που μικροί μεγάλοι λατρεύουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φτιάξει κανείς, με λάδι, με βούτυρο, με πάπρικα.
Οι κλασσικές Ελληνίδες μαμάδες όμως το φτιάχνουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Ζεσταίνουν το ηλιέλαιο ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, χαμηλώνουν το μάτι της κουζίνας στο 1, ρίχνουν μέσα το καλαμπόκι και σκεπάζουν με το καπάκι!
Ξεχάστε αυτό τον τρόπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπολ, ένα πιάτο, 50γρμ βούτυρο ή μαργαρίνη, καλαμπόκι και τον φούρνο μικροκυμάτων σας.
Βάλτε όσο καλαμπόκι θέλετε στο μπολ
Κόψτε το βούτυρο
Βάλτε το πάνω στο πιάτο και καπακώστε με το πιάτο το μπολ
Τοποθετήστε το μπολ μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2.45 έως 3 λεπτά.
Το ποπ κορν είναι έτοιμο
Ρίξτε το λιωμένο στο πιάτο, βούτυρο μέσα στο μπολ και απολαύστε το.