Κοτόπουλο Cordon Bleu

Δύσκολο να αντισταθείς σε ένα τέτοιο πιάτο... Ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλου, γεμίζονται με ζαμπόν και γραβιέρα, πανάρονται και στο τέλος τηγανίζονται. Μια ωραία μαρουλοσαλάτα τα συνοδεύει άψογα.

Κοτόπουλο Cordon Bleu

Υλικά

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μέτρια
4 φέτες χοιρινό ζαμπόν από μπούτι, βραστό, καλής ποιότητας
4 φέτες γραβιέρα καλής ποιότητας, όχι πικάντικη, κομμένη σε φέτες, όπως του τοστ
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved