Κοτόπουλο Cordon Bleu
Δύσκολο να αντισταθείς σε ένα τέτοιο πιάτο... Ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλου, γεμίζονται με ζαμπόν και γραβιέρα, πανάρονται και στο τέλος τηγανίζονται. Μια ωραία μαρουλοσαλάτα τα συνοδεύει άψογα.
Υλικά
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μέτρια
4 φέτες χοιρινό ζαμπόν από μπούτι, βραστό, καλής ποιότητας
4 φέτες γραβιέρα καλής ποιότητας, όχι πικάντικη, κομμένη σε φέτες, όπως του τοστ
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr