Φασολάκια με φέτα, λιαστές ντομάτες και άνηθο
Tα φασολάκια τα φτιάχνουμε με πολλούς τρόπους με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα να κρατάει τα πρωτεία στις επιλογές μας. Με το δίδυμο φέτα-λιαστές ντομάτες και τη δροσερή νότα του άνηθου, το πιάτο αυτό αποκτά πραγματικά ξεχωριστή νοστιμιά.
Υλικά
1 κιλό φασολάκια φρέσκα, καθαρισμένα
½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες σε λάδι, ψιλοκομμένες και στραγγισμένες
300γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε λεπτές ροδέλες
1 μαραθόριζα, καθαρισμένη από τις ίνες, σε λεπτές φέτες
½ ματσάκι άνηθο (χωρίς τα κοτσάνια), ψιλοκομμένο
100ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr