Φασολάκια με φέτα, λιαστές ντομάτες και άνηθο

Φασολάκια με φέτα, λιαστές ντομάτες και άνηθο

Tα φασολάκια τα φτιάχνουμε με πολλούς τρόπους με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα να κρατάει τα πρωτεία στις επιλογές μας. Με το δίδυμο φέτα-λιαστές ντομάτες και τη δροσερή νότα του άνηθου, το πιάτο αυτό αποκτά πραγματικά ξεχωριστή νοστιμιά.

Υλικά
1 κιλό φασολάκια φρέσκα, καθαρισμένα
½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες σε λάδι, ψιλοκομμένες και στραγγισμένες
300γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε λεπτές ροδέλες
1 μαραθόριζα, καθαρισμένη από τις ίνες, σε λεπτές φέτες
½ ματσάκι άνηθο (χωρίς τα κοτσάνια), ψιλοκομμένο
100ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved