Χοιρινές πανσέτες με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού και πατατούλες
Στις μέρες μας τα τηγάνια δεν προορίζονται να μαγειρεύουν αποκλειστικά και μόνο τηγανητά φαγητά. Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για σύγχρονα σκεύη μαγειρικής με αντικολλητικές επιστρώσεις, μέσα στα οποία μπορούμε να ψήσουμε και να μαγειρέψουμε πολύ γρήγορα και με ελάχιστη λιπαρή ουσία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνταγή που σας προτείνουμε παρακάτω...
Υλικά
1.000-1.200γρ. πανσέτες χοιρινές
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κιλό πατατούλες με λεπτή φλούδα
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr