Σάντουιτς με πικάντικα κεφτεδάκια και τυρί
Ακράδαντα πιστεύω πως το νοστιμότερο σάντουιτς το φτιάχνουν τα κεφτεδάκια της προηγούμενης μέρας, σε συνδυασμό με ένα- τραγανό απ' έξω και αφράτο μέσα- ψωμάκι, όπως η μπαγκέτα. Όλη η ελληνικότητα κλεισμένη σε ένα ψωμάκι, που τρώγεται ιδανικά μετά το μπάνιο, στην παραλία!
Υλικά
1 μπαγκέτα κομμένη στα 4 και εγκάρσια στη μέση
4 φέτες τυρί γκούντα
Για τα κεφτεδάκια:
500γρ. κιμά (μίγμα χοιρινό με μοσχαρίσιο)
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 αβγό
2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα
1 κουτ. σούπας ρίγανη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα ντομάτα:
2 πολύ ώριμες ντομάτες πολύ ψιλοκομμένες χωρίς τη φλούδα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
λίγη φρέσκια ρίγανη για πασπάλισμα
Διαβάστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr