Καρπούζι με κοτόπουλο και τυρί σε σουβλάκι; Κι όμως γίνεται!

Γιατί θα πρέπει το αγαπημένο μας καρπούζι να το τρώμε μόνο σκέτο;

Το πιο ωραίο φρούτο του καλοκαιριού μπορεί να συνδυαστεί με πολλά πράγματα και να γίνει ένα εξαιρετικό σνακ για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Θα χρειαστείτε για τέσσερα άτομα:

¼ κούπας λάδι

2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από lime

Χυμό από τρία lime

2 σκελίδες σκόρδου

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

¼ κουταλιάς του γλυκού πιπέρι

2 στηθάκια κοτόπουλο

4 κούπες καρπούζι κομμένο σε κύβους

Μπαλάκια μοτσαρέλας

Οδηγίες:

Ανακατέψτε το λάδι, το lime, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Βάλτε το κοτόπουλο σε μία πλαστική σακούλα για τρόφιμα, το μείγμα από τα υλικά κλείστε τη και ανακατέψτε. Αφού τη βάλτε στο ψυγείο για δύο ώρες, ζεστάνετε μια κουταλιά λάδι σε ένα τηγανάκι και βάλτε το κοτόπουλο από το ψυγείο στο τηγανάκι. Μαγειρέψτε το μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Αφού κρυώσει κόψτε το σε κομματάκια. Βάλτε το μαζί με το καρπούζι και τη μοτσαρέλα ένα – ένα στο καλαμάκι και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved