Παπουτσάκια με ντοματίνια, μοτσαρέλα και βασιλικό
Οι γνωστές μας μελιτζάνες παπουτσάκια στην ελαφριά εκδοχή τους, χωρίς κιμά και μπεσαμέλ.
Υλικά
8 μελιτζάνες φλάσκες, πλυμένες
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κιλό ντοματίνια, πλυμένα και κομμένα σε τέταρτα
1 κουτ. σούπας πελτέ
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
½ ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό, ψιλοκομμένο
300γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
100ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr