Μήλα με καραμέλα καρύδας

Το μήλο είναι κατεξοχήν φθινοπωρινό φρούτο. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε μήλα φρέσκα και λαχταριστά σε πολλές ποικιλίες .

Μήλα με καραμέλα καρύδας

Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι πανεύκολη, γευστική και κυρίως απαιτεί ελάχιστα υλικά. Για την ακρίβεια, μόλις τρία.

Θα χρειαστείτε:

2-3 μήλα (της αρεσκείας σας αλλά να μην είναι ξινά).
3-4 κουταλιές του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη.
3 κουταλιές της σούπας κρέμα καρύδας .

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε την κρέμα καρύδας και ανακατέψτε ζωηρά μέχρι το μείγμα να βράσει. Συνεχίζετε για περίπου ένα με δύο λεπτά έως ότου η ζάχαρη διαλυθεί.

Μειώστε τη θερμοκρασία και ανακατέψτε για ένα λεπτό. Στη συνέχεια βάζετε το μίγμα σε ένα μικρό μπολ και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Τη σερβίρετε με τα μήλα ( με ή χωρίς φλούδα ανάλογα με την προτίμησή σας).

caramel
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved