Κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα

Από τις αγαπημένες χειμωνιάτικες πίτες μου, το μυστικό της νοστιμιάς της είναι στα ελάχιστα υλικά της γέμισης που αφήνουν ανέπαφο το φρέσκο, δροσερό άρωμα της κολοκύθας.

Υλικά

1 κολοκύθα μέτρια, σε μεγάλα κυβάκια
200γρ. φέτα σπασμένη
1 φλιτζάνι του καφέ τραχανά ή ρύζι καρολίνα
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Για το φύλλο
600γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ. αλεύρι ολικής
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ξίδι ή ρακή
2 κουτ. γλυκού αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει
ελαιόλαδο

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved