Γλώσσα τηγανητή με σπανάκι σοτέ
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με ψάρι και σπανάκι που ταιριάζει γάντι στο καθημερινό σας τραπέζι.
Υλικά
4 γλώσσες (φιλέτο)
ξύσμα από 1 λεμόνι
1-2 λεμόνια, σε φέτες
λίγο αλεύρι
λίγο λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Για το σπανάκι
500γρ. σπανάκι καθαρισμένο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 φινόκιο, σε φέτες
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ματσάκι άνηθο
1 ντομάτα ξεσποριασμένη, σε κυβάκια
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr