Εύκολα χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια μέντας
Οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα έχετε δοκιμάσει τα σοκολατένια After Eight chocolate mints.
Τώρα μπορείτε φτιάξτε τα μονοί σας πανεύκολα.
Θα χρειαστείτε :
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
5-6 κούπες ζάχαρη άχνη
εσάνς μέντας (αν δεν βρείτε χτυπήστε στο μουλτι 6-7 φυλλαράκια φρέσκιας μέντας με λίγο από το ζαχαρούχο γάλα η μόνη διαφορά είναι ότι η κρέμα σας θα έχει ένα απαλό πράσινο χρώμα)
Εκτέλεση:
Χτυπήστε στο μίξερ το ζαχαρούχο με την εσάνς μέντας και τη ζάχαρη άχνη προσθέτοντας 1 κούπα τη φορά έως ότου φτιάξετε μια εύπλαστη ζύμη ( η ποσότητα ζάχαρης ποικίλει ανάλογα από την πυκνότητα του ζαχαρούχου).
Πλάστε τη ζύμη σε μικρά «δισκάκια», λιώστε την σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα.
Αφήστε τα σε λαδόκολλα να παγώσουν και αν θέλετε μπορείτε να τα τυλιξετε σε αλουμινόχαρτο.