Λαζάνια rolls γεμιστά με καπνιστή μελιτζάνα, φέτα και κουκουνάρι
Τα φρέσκα ζυμαρικά όπως και να το κάνουμε έχουν άλλη χάρη… Φτιάχνουμε λοιπόν σπιτικά λαζάνια, δεν τα απλώνουμε όμως στο ταψί με τη γέμιση, τα τυλίγουμε.
Υλικά
Για τη ζύμη
1½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αβγά
20ml νερό
20ml ελαιόλαδο
6γρ. αλάτι
Για τη γέμιση
6 μελιτζάνες μεγάλες
200γρ. φέτα, θρυμματισμένη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Για τη φρέσκια σάλτσα ντομάτας
5 ντομάτες ώριμες τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr