Φιλετάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και μπράντι! (εικόνες βήμα-βήμα)
Για όλους εσάς που θέλετε να δοκιμάζετε νέες συνταγές η παρακάτω σίγουρα θα σας ενθουσιάσει ειδικά αν αγαπάτε τη μουστάρδα στα φαγητά σας.
Δείτε πώς θα φτιάξετε νόστιμα φιλετάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και μπράντι. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ, ενώ ταιριάζει το ίδιο καλά ακόμη και με ρύζι μπασμάτι ή ταλιατέλες!
Υλικά:
2 πακέτα στήθος κοτόπουλου
4 κ.τ.σ μουστάρδα Dijon με κόκκους
2 κ.τ.σ μουστάρδα απλή
1 ποτήρι του κρασιού μπράντι
αλάτι και πιπέρι
2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
1 κ.τ.σ βούτυρο αγελαδινό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.τ.σ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Πλύνετε το στήθος κοτόπουλο και φιλετάρετέ το όπως στην παρακάτω εικόνα.
Αλατοπιπερώστε τα
Και σοτάρετέ το σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
Σε ένα τηγάνι βάλτε το βούτυρο με το λάδι. Μόλις λιώσει το βούτυρο ρίξτε το ψιλοκομμένο σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Προσοχή: Μην το αφήσετε πολύ ώρα. Αν το σκόρδο σας αρπάξει θα καεί και δεν θα έχει ωραία γεύση το φαγητό σας.
Μόλις ροδίσει στο σκόρδο ρίξτε το μπράντι.
Έπειτα προσθέστε τις μουστάρδες και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθούν αρκετά.
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε.
Έπειτα προσθέστε ζωμό από κοτόπουλο και βάλετε μέσα τα προ τηγανισμένα φιλετάκια.
Αφήστε μέχρι να χυλώσει η σάλτσα σας και σερβίρετε!
image via thepioneerwoman.com