Γλυκόξινο καστανό ρύζι με cranberries και καρύδια
Μια καταπληκτική γαρνιτούρα για τα γιορτινά ψητά και όχι μόνο: ρύζι με πολλά αρώματα και γεύσεις σε μια πιρουνιά.
Υλικά
300γρ. καστανό ρύζι βρασμένο
60ml ελαιόλαδο
100γρ. κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
250γρ. λάχανο λεπτοκομμένο
100γρ. καρότο χοντροτριμμένο
3 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
3-4 κουτ. σούπας μηλόξιδο
3 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
1 πράσινο μήλο, σε κυβάκια
50γρ. καρύδια χοντροκομμένα
50γρ. cranberries
μαύρο σουσάμι για το σερβίρισμα
αλάτι, πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr