Παναρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου καλύτερα και από των fast food!
Αυτά τα νόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου είναι πολύ πιο νόστιμα από τα έτοιμα των fast food, με λιγότερα λιπαρά και θερμίδες.
Φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και ψήνονται στο φούρνο, αποφεύγοντας το τηγάνισμα στο λάδι.
Υλικά
5-10 μπουτάκια κοτόπουλου
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κ.τ.σ πάπρικα καπνιστή
1 κ.τ.σ κορν φλάουρ
2 αβγά
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάλτε τα μπουτάκια, το αλάτι και την καπνιστή πάπρικα. Ανακατέψτε με τα χέρια να πάει παντού.
Σε ένα μπολ βάλτε τη φρυγανιά, σε ένα άλλο χτυπήστε τα αβγά και σε ένα τρίτο βάλτε το αλεύρι.
Πάρτε ένα μπουτάκι, βάλτε το στο αυγό, περάστε το από το αλεύρι, μετά ξανά από το αβγό και τέλος από τη φρυγανιά.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι και ψήστε στον αέρα στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να γίνει τραγανό. Τέλος πριν σερβίρετε, πασπαλίστε με λίγη ρίγανη εάν θέλετε!
Δείτε την εκτέλεση και στο βίντεο που ακολουθεί.