Χοιρινό κοκκινιστό με λάχανo και φέτα

Μαγειρεύουμε μια συνταγή με παραδοσιακό χαρακτήρα που προέρχεται από την Ευρυτανία, με προϊόντα τομάτας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για τέλειο γευστικό αποτέλεσμα!

Υλικά

1½ κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
1 λάχανο μέτριο, περίπου 1½ κιλό, κομμένο σε φαρδιές λωρίδες
2 κουτ. σούπας "Τοματοπολτό μονής συμπύκνωσης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" διαλυμένο σε 2 φλιτζάνια νερό
5-6 κλωναράκια σέλινο χοντροκομμένο
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά μικρή, κόκκινη, πικάντικη
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη (προαιρετικά)
½ φλιτζάνι λάδι
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved