Ταρταλέτες με μους φιστικοβούτυρο και γκανάς σοκολάτα
Ο συνδυασμός φιστικοβούτυρο με σοκολάτα απλά δεν υπάρχει! Αν υπολογίσετε και την τριφτή ζύμη που έχουν αυτά τα ταρτάκια, έχετε ένα γλυκό που μένει αξέχαστο.
Υλικά
Για τη ζύμη
185γρ. βούτυρο αγελάδος
120γρ. ζάχαρη άχνη
210γρ. αλεύρι μαλακό
50γρ. πούδρα αμυγδάλου
2 αβγά
½ λοβό βανίλιας
1γρ. αλάτι
Για τη γκανάς σοκολάτα
260γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
180γρ. κρέμα γάλακτος 35%
80γρ. ζάχαρη
30γρ. βούτυρο αγελάδος
Για τη μους φιστικοβούτυρο
300γρ. φιστικοβούτυρο
200γρ. σαντιγί
30γρ. φιστίκια (peanuts) αλατισμένα, χοντροσπασμένα
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr