Παντεσπάνι για τούρτες!
Απλό ή σοκολατένιο, αυτό το αφράτο παντεσπάνι θα γίνει η τέλεια βάση για τις πιο νόστιμες τούρτες!
Υλικά
Για λευκό παντεσπάνι
4 αβγά
180γρ. ζάχαρη
120γρ. αλεύρι
2 κουτ. σούπας αραβοσιτέλαιο
λίγο σπορέλαιο για το άλειμμα της φόρμας
Για παντεσπάνι σοκολάτας
4 αβγά
180γρ. ζάχαρη
90γρ. αλεύρι
30γρ. κακάο κοσκινισμένο
2 κουτ. σούπας αραβοσιτέλαιο
λίγο σπορέλαιο για το άλειμμα της φόρμας
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr