Τορτελίνια με σάλτσα φρέσκιας τομάτας!
Συνήθως τα τρώτε με λευκή σάλτσα αλλά υπάρχει κι άλλος τρόπος και μάλιστα η φρέσκια ντομάτα είναι ο πιο ιδανικός για μια γευστική σάλτσα.
Για τέσσερα πιάτα τα υλικά:
Ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Φρέσκο βασιλικό κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές του γλυκού λάδι
Αλάτι και πιπέρι
1 πακέτο τορτελίνια
Οδηγίες:
Μαγειρέψτε τα τορτελίνια όσο χρειάζεται το πακέτο. Αφου τα ετοιμάσετε βάλτε σε ένα κατσαρολάκι τις ντομάτες, το βασιλικό, το σκόρδο, το λάδι και το αλατοπίπερο και ανακατέψτε καλά. Δεν είναι ανάγκη να το βράσετε, αν μπει πάνω στα ζεστά τορτελίνια θα είναι μια χαρά.