Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες και καρότα

Το μοσχαράκι κάνει πραγματικά υπέροχα φαγητά κατσαρόλας! Εμείς το φτιάξαμε λεμονάτο λοιπόν και προτείνουμε μία συνταγή που θα φτιάξετε ξανά και ξανά!

Υλικά

1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι σε μέτρια κομμάτια
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
1 κρεμμύδι ξυσμένο στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1-2 λεμόνια το χυμό
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Για τη γαρνιτούρα
4 πατάτες σε μεγάλους κύβους
2 καρότα σε χοντρές φέτες

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved