Τα πιο αλμυρά muffins που φάγατε ποτέ!

Τα υλικά τους είναι λουκάνικο και αυγό και αυτά τα κάνει πολύ ξεχωριστά.

Σε μια βάση ενός ήδη έτοιμου muffin μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτήν την εντελώς νέα γεύση.

Θα χρειαστείτε

Κομμένο λουκάνικο

8 αυγά

¼ κούπας γάλα

¼ κουταλιάς του γλυκού αλάτι

Ελάχιστο πιπέρι

6 αγγλικά muffins

2 ντομάτες

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 240 βαθμούς και ετοιμάζετε ένα ταψί ειδικό για muffin. Σε ένα μεγάλο τηγανάκι βάλτε το λουκάνικο στη φωτιά μέχρι να είναι τραγανό κόβοντάς το σε κομματάκια με ένα κουτάλι την ώρα που το μαγειρεύετε. Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπήστε τα αυγά με το γάλα. Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και βάλτε μέσα το λουκάνικο. Βάλτε το μείγμα στο ταψάκι και ψήστε το για 12 με 15 λεπτά. Αφού το βγάλετε κόψτε τα muffin στη μέση. Σε κάθε κομμάτι βάλτε από πάνω το μαγειρεμένο μείγμα που θα έχει και αυτό σχήμα αντίστοιχο και θα μοιάζει σαν σάντουιτς. Για να γίνει το σάντουιτς ακόμη καλύτερο βάλτε τις ντομάτες ενδιάμεσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved