Μπριζολάκια της Τσικνοπέμπτης
Ωραιότατα μερακλίδικα μπριζολάκια που το να τα φτιάξετε είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην τσικνίσετε εκτός σπιτιού.
Υλικά
16 χοιρινά μπριζολάκια, από σπάλα
Για τη μαρινάδα
1 κουτάκι (330 ml) μπίρα απλή
1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
4 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας σας
2 κουτ. σούπας κέτσαπ βιολογικό
100ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
½ κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
λίγο μπαχάρι σε σκόνη
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr