Πεντανόστιμες ψητές φτερούγες κοτόπουλου! Στη μαρινάδα είναι το μυστικό!
Αν ψάχνετε για τη συνταγή που θα αποθεώσει τις φτερούγες κοτόπουλου που θέλετε να φτιάξετε, τότε αυτή η συνταγή είναι η πιο νόστιμη.
Υλικά:
8 φτερούγες κοτόπουλου
Ελαιόλαδο
2 κ.τ.σ ξύδι βαλσάμικο κρέμα
2 κ.τ.σ τριμμένη ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Φτιάξτε τη μαρινάδα. Βάλτε σε ένα μπολ, το λάδι, το βαλσάμικο, το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό.
Ανακατέψτε καλά και προσθέστε τις φτερούγες. Ανακατέψτε με τα χέρια σας μέχρι να καλυφθούν όλες από τη μαρινάδα.
Τοποθετήστε σε ένα σκεύος τις φτερούγες και προσθέστε ό,τι απέμεινε από τη μαρινάδα στο μπολ.
Ψήστε για περίπου 45 λεπτά σε 180-200 βαθμούς Κελσίου.
Καλή σας όρεξη!